Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Δεν ξέρουν πως να τον αντιμετωπίσουν! Ακομπλεξάριστος ο Στ. Κασσελάκης ανεβάζει βίντεο με το κούρεμα

 

Δεν παίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μαξίμου δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει καθώς είναι ολοφάνερο πλέον οτι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει από την πρώτη μέρα την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαμορφώνει την ατζέντα στο πολιτικό σκηνικό.

Αυτή τη φορά λίγες μόνον ώρες μετά την συνέντευξη – “ανάκριση” στο Mega, την πιο επιθετική που έχει γίνει ποτέ σε πολιτικό αρχηγό, παρέα με την αγαπημένη του Φάρλεϊ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες κόβοντας τα μαλλιά του «ΣΥΡΙΖΑ πάντα» λίγο πριν γίνει νεοσύλλεκτος.

«48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα» είναι ο τίτλος του νέου βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αύριο Παρασκευή αναμένεται να παρουσιαστεί για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Παρέα με το αγαπημένο του κατοικίδιο, την Φάρλεϊ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες κόβοντας τα μαλλιά του «ΣΥΡΙΖΑ πάντα» και με τη χωρίστρα «πάντα αριστερά, όπως πάει και η καρδιά» λίγο πριν γίνει νεοσύλλεκτος. Μάλιστα, στο κομμωτήριο τον πειράζουν παίζοντας το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» του Γιώργου Ζαμπέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...