Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τελεσίγραφο Τσίπρα στην Ευρώπη: Στοπ ως εδώ!!! Σύνοδος Κορυφής αν δεν μπορεί ή δεν θέλει το Eurogroup, διαφορετικά …!!!


”Κάποιοι θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα και την σταθερότητα της ΕΕ σε μια κρίσιμη συγκυρία. Δεν θα την σώσουμε μόνοι μας αυτή την φορά… “!!! 
Σκληρή επίθεση Αλέξη Τσίπρα στους δανειστές και απόδοση όλης της ευθύνης για την μη ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι τώρα σε αυτούς. 
Φωτογράφισε συνωμοσία κάποιων κύκλων, που κάθε φορά που κλείνει η συμφωνία εφευρίσκουν και προβάλλουν νέα μέτρα και συνέδεσε το προσφυγικό/μεταναστευτικό με την εξέλιξη της συμφωνίας και την ολοκλήρωση του προγράμματος με βάση τα συμφωνηθέντα. 
Σαφές υπονοούμενο ότι η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε πρόβλημα ανάλογο της Τουρκίας στο προσφυγικό -μεταναστευτικό, για την Ευρώπη και προειδοποίηση ότι η Ελλάδα αυτή την φορά δεν θα “υπερασπιστεί μόνη της την ενότητα του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος”!!! 
“Δεν θα αφήσουμε κανέναν να καταστρέψει όσα με τόσον κόπο και θυσίες έχει κάνει ο ελληνικός λαός αυτά τα δύσκολα χρόνια”, είπε ο Πρωθυπουργός, ενώ επεσήμανε ότι περιμένει από το άτυπο όργανο (όπως με νόημα επεσήμανε) του Eurogroup, να κάνει το σωστό την Παρασκευή και να κλείσει την αξιολόγηση επάνω στα συμφωνηθέντα, διαφορετικά θα πρέπει αμέσως μετά να αναλάβει η Ευρώπη (με μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής) να λύσει το θέμα με πολιτικές πρωτοβουλίες, αν … δεν επιθυμεί να δει μια κρίση να γεννιέται μέσα σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...