Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε «κανονικός» και όχι «απαίσιος» ΣΥΡΙΖΑίος

 

Τον παλιό καλό τηλεοπτικό εαυτό του θυμήθηκε, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Προσπαθώντας να... αποταχθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τα περί «αποθέωσης» στελεχών του για το άνοιγμα της αγοράς της φαρμακευτικής κάνναβης και της προσέλκυσης διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών την περίοδο 2015-2019, καθώς όπως φαίνεται οι αναφορές του δεν άρεσαν στο κόμμα και το κομματικό του ακροατήριο, προχώρησε σε σειρά προκλητικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έκανε λόγο για «απαίσιους ανθρώπους» που «δεν αναγνωρίζουν και κάτι καλό στον προηγούμενο» και όπως προσέθεσε, ο ίδιος θέλει να είναι «κανονικός».

Και παρουσίασε το τι εννοεί ως κανονικότητα στον πολιτικό λόγο, με αναφορές όπως «εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαστε σαν κι αυτούς, είμαστε κανονικοί άνθρωποι, πολιτισμένοι», «απο ΣΥΡΙΖΑίο δεν περιμένεις ποτέ να αναγνωρίσει ότι κάποιος άλλος έκανε κάτι καλό». Και ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, υποστήριξε ότι δεν είναι ο ίδιος, αλλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που «έχουν εχθροπάθεια φοβερή προς τους αντιπάλους τους»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...