Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Σοσιαλιστές και Renew Europe τουιτάρουν κατά Μητσοτάκη από την επιτροπή PEGA

 

Άγριο σφυροκόπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, αλλά και από το Renew Europe, τη συγγενική ομάδα δηλαδή των Φιλελεύθερων και του κόμματος Μακρόν, μέσω Twitter εν μέσω των αποκαλύψεων του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη στην επιτροπή PEGA για τις υποκλοπές στη χώρα μας.

«“Δεν ήμουν η μοναδική περίπτωση. Πόσες ακόμη υποθέσεις θα αποκαλυφθούν;” ρωτά ο οικονομικός συντάκτης Θανάσης Κουκάκης, που κατασκοπεύτηκε με το κακόβουλο λογισμικό Predator. Λυπούμαστε που ο ευρωβουλευτής μας Νίκος Ανδρουλάκης, άλλο ένα βασικό θύμα του ελληνικού σκανδάλου, δεν κλήθηκε να μιλήσει σήμερα» έγραψε σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της η Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Ακόμη πιο υψηλοί οι τόνοι από το Renew Europe. «Το σκάνδαλο Μητσοτάκη #Watergate αποκαλύπτει πώς χρησιμοποιείται spyware εναντίον δημοσιογράφων και αντιπολίτευσης για πολιτικούς σκοπούς και συγκαλύψεις διαφθοράς. Δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί όταν οι κυβερνήσεις της ΕΕ κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους για να κατασκοπεύουν πολίτες - η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει!» υπογραμμίζει σε ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...