Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

«Του έτρωγε η γάτα τη γλώσσα» κάθε φορά!!! Κύριε Σπανάκη, πως λένε τη χώρα του Ζόραν Ζάεφ;

 

Βουλευτής της ΝΔ μας χάρισε χθες άφθονο γέλιο…

Καλεσμένος της Αναστασίας Γιάμαλη στην εκπομπή της Kontra24 ήταν ο Βασίλης Σπανάκης, Βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο οποίος «ίδρωσε» πολύ να αποφύγει να ονομάσει τη χώρα του Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και με τον οποίο φωτογραφήθηκε χθες το μισό κυβερνητικό επιτελείο.

Η δημοσιογράφος με αριστοτεχνικό τρόπο, προσπαθούσε να «πάρει» από το στόμα του βουλευτή το «Βόρεια Μακεδονία». Ο ίδιος όμως δεν τόλμησε να ονομάσει τη χώρα, και την ανέφερε την απλά ως «γειτονική».

Μάλλον του «έφαγε η γάτα τη γλώσσα» κι έτσι κάθε φορά που έπρεπε να μιλήσει για τον πρωθυπουργό της Β. Μακεδονίας, αναφερόταν σε αυτόν ως πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας.

Μα κύριε Σπανάκη, δεν πληροφορηθήκατε πως η ΝΔ άρχισε τις κωλοτούμπες κι εκεί που διαφωνούσε με τη συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα, τώρα την ασπάζεται; Και μάλιστα, τρέχει να βγάλει κι αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Ζάεφ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...