Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑ για την απόλυση μητέρας ανηλίκων και την πρόσληψη της συζύγου του κ. Κουμουτσάκου στη Βουλή!!!

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της “Αυγής” για την πρόσληψη – παραμονές του Πάσχα – στη Βουλή, της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ (η κ. Ρ.Καρρά στο επίσημο βιογραφικό του Γ. Κουμουτσάκου δηλώνεται ως σύζυγος του βουλευτή και πρ. υπουργού και πρ. ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκου ) καθώς μάλιστα απολύθηκε δικηγόρος η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα και δεν διατήρησε το γραφείο της, ενώ είναι και μητέρα ανήλικων τέκνων. Η σύμβαση της συγκεκριμένης δικηγόρου έληξε στις 25 Μαρτίου και δεν ανανεώθηκε παρά το ότι υπήρχε θετική εισήγηση του προϊσταμένου της! Για την απόλυση της εργαζόμενης των 800 ευρώ υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση στο σωματείο των εργαζόμενων της Βουλής.

«Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια» αναφέρει σε δηκτική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

“Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια.
Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ.
Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο.”

Τι απαντά ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Με ανάρτησή του στο twitter o Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε στο δημοσίευμα της Αυγής, χαρακτηρίζοντάς το ως ψευδές και παραπλανητικό. Σε αυτό εξηγεί πως έχει χωρίσει πριν περίπου έναν χρόνο με τη Ρεγγίνα Καρά, ότι την παροχή νομικών υπηρεσιών και όχι της πρόσληψης το έμαθε από το δημοσίευμα και πως πρόκειται για εξαιρετική νομικό με άριστες σπουδές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...