Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης ήταν και παραμένει εκπρόσωπος της χρεοκοπίας

 

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, στην σημερινή ομιλία του Μητσοτάκη για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία. Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Μητσοτάκης είναι ο πιο αδίστακτος και χυδαίος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, καθώς πανηγυρίζει για κάτι που είχε αποφασιστεί ένα χρόνο πριν την εκλογή του, την στιγμή  που εδώ και 15 μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές που οργάνωσε η κυβέρνησή του. Επίσης, στην τοποθέτηση του ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης:

«Είναι αυτός που εκπροσωπεί τις δυνάμεις που χρεωκόπησαν τη χώρα, που σε ολόκληρη την περίοδο 2015-19 υποστήριζαν το ΔΝΤ, τον Σόιμπλε και τους πιο ακραίους των δανειστών που επιθυμούσαν την παραδειγματική τιμωρία του ελληνικού λαού. Στήριζε αυτούς που διαρκώς ζητούσαν νέα μέτρα χωρίς ποτέ να παραδεχτούν τις αποτυχίες τους. Μέχρι τέλους ζητούσε "πιστοληπτική γραμμή στήριξης". Δηλαδή νέο μνημόνιο. Με μία φράση ήταν και παραμένει εκπρόσωπος της χρεοκοπίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...