Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

«Πάγωσε» μέχρι και ο ΣΚΑΪ με τον Πλεύρη!!! «Καμία μονιμοποίηση επικουρικών γιατρών στο ΕΣΥ. Αυτά τα λέει ο κ. Τσίπρας»!!!

 

Παρ΄όλη την προσπάθεια του φιλοκυβερνητικού καναλιού να πλάσει μια ιδανική εικόνα για το ΕΣΥ που καταρρέει με την ταφόπλακα της ιδιωτικοποίησης, να προβάλει ουσιαστικά τις μονιμοποιήσεις στους υγειονομικούς, ο υπουργός Υγείας έσπευσε να τους διορθώσει, αναπαράγοντας ακόμα μια φορά τις νεοφιλελεύθερες τακτικές της κυβέρνησης για την Υγεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Θάνος Πλεύρης βιάστηκε να «τραβήξει το αυτί» του δημοσιογράφου και της Ματίνας Παγώνη, προέδρου του ΕΙΝΑΠ, στο άκουσμα της «μονιμοποίησης» των επικουρικών γιατρών στο ΕΣΥ και «μάλωσε» τον Γ. Αυτιά για τη λεζάντα στην εκπομπή.

Πιστός στο «δόγμα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αποδιοργάνωση και ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας, τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων και τις αναστολές (άλλωστε, λίγες μέρες πριν είχε ξεκαθαρίσει ότι μόνο για έξι μήνες, μέχρι τον Μάϊο του 2022 θα ανανεωθούν οι συμβάσεις των επικουρικών γιατρών και υγειονομικών, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ, κι ότι δεν θα υπάρξει καμιά μονιμοποίηση), σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που λέτε και οι δύο δεν ισχύει. Έχετε έναν τίτλο που δεν ευσταθεί. Δεν θα μονιμοποιηθούν (σ.σ οι επικουρικοί γιατροί στο ΕΣΥ)».

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, συνέχισε τονίζοντας ότι «αυτά τα λέει ο κύριος Τσίπρας».

Και κάπου εκεί πάγωσαν όποια χαμόγελα υπήρχαν στην εκπομπή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...