Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τα fake news για την efood, τώρα ο Άδωνις ψάχνει να βρει αν «δικαιολογείται η φασαρία»

 

Την αγάπη του για την efood, την είχε δείξει εδώ και αρκετές μέρες ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν στις 18/9 λίγο πριν ξεσπάσουν οι μαζικές κι οργανωμένες απεργίες Πανελλαδικά των εργαζομένων διανομέων της εταιρείας, βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για να πείσει τον κόσμο ότι η efood δεν αλλάζει τις εργασιακές σχέσεις κι ότι όλα αυτά είναι fake news.

Λίγες μέρες μετά, στον απόηχο των μαζικότατων διαδηλώσεων και απεργιών των διανομέων της εταιρείας – κι όχι μόνο, καθώς χιλιάδες πολίτες που βιώνουν ίδιες ή παρόμοιες εργασιακές συνθήκες με το αντεργατικό ν/σ Χατζηδάκη ξεσηκώθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή – ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ξαναξέσπασε» κατά του κόσμου με σκοπό να διερευνήσει αν… «δικαιολογείται η φασαρία».

Όχι 100 αλλά χιλιάδες ήταν οι συμβάσεις κατά τις οποίες οι εργαζόμενοι της efood έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στη μετατροπή τους σε freelancers ή την απόλυση. Ο γαλάζιος υπουργός, τη βρήκε όμως τη λύση, καθώς υποστήριξε πως μίλησε τηλεφωνικώς «με πάνω από 10 εργαζόμενους και μετά συνέκρινα με άλλους σε άλλες εταιρίες».

Το συμπέρασμά του για την efood; «Κοινή παραδοχή, έχει την πιο ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...