Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Μετά τον Διαματάρη θα δείξει και ο Κοντολέων το πτυχίο του;

 

«Πάρτι» έχει προκαλέσει στο Twitter το τίτιβισμα του Αντώνη Διαματάρη που ποζάρει μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιδεικνύοντας το πτυχίο του και κάνοντας λόγο για «διόρθωση της αδικίας» που έγινε εις βάρος του. Ο πρώην, μετά την παραίτησή του λόγω του σκανδάλου που δημιουργήθηκε, υφυπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι όντως το 2019 δεν είχε πτυχίο όπως έλεγε και πως το απέκτησε δύο χρόνια μετά, το 2021.

Λέτε να πάρει σειρά και ο Παναγιώτης Κοντολέων, για χάρη του οποίου άλλαξαν – κατακαλόκαιρο σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τα διπλώματα – οι προϋποθέσεις (ενώ ήταν προαπαιτούμενος ο πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών) για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ και να δείξει κι αυτός το δικό του πτυχίο;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να βάλει στη θέση του και την κακόβουλη «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία αποκάλυψε το 2019 ότι το πτυχίο το οποίο κατέχει, σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν είναι από τμήμα πανεπιστήμιο που είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλου Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.

Συγκεκριμένα, από τον κατάλογο που φιλοξενείται στον επίσημο ιστότοπο του Οργανισμού υπήρχε μόνο μια αναφορά στο Open University of London και ειδικότερα στο τμήμα «FACULTY OF ARTS AND HUMANITIES – Department of Music (Τμήμα Μουσικής), το οποίο φέρεται να αναγνωρίστηκε από το ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ το 2006. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Open University της Μεγάλης Βρετανίας, από το οποίο φέρεται να αποφοίτησε ο κ. Κοντολέων δεν υπήρχε πουθενά.

Μήπως, λοιπόν, τώρα που έκανε την αρχή ο κ. Διαματάρης, να επιδείξει το πτυχίο του και ο κ. Κοντολέων;

Όχι τίποτα άλλο γιατί δημιουργήθηκαν εντυπώσεις που δεν αρμόζουν στις άριστες κυβερνήσεις ευρωπαϊκών χωρών μετά την αλλαγή των προϋποθέσεων για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ.

Τρία χρόνια μετά το σκάνδαλο, ο Διαματάρης πήγε να δείξει το πτυχίο του στον Μητσοτάκη

 

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο Αντώνης Διαματάρης για να δείξει το πτυχίο του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, είχε παραιτηθεί από τη θέση του τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την αποκάλυψη ότι δεν διέθετε πτυχίο, όπως ο ίδιος έλεγε στο βιογραφικό του.

Τρία χρόνια μετά ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει και να του δώσει αντίγραφο του πτυχίο του, MBA, από το Πανεπιστήμιο Columbia, το οποίο έχει ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2021.

«Παρουσίασα σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αντίγραφο του πτυχίου μου - MBA - από το Columbia. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί έτσι συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος μου. Στο τέλος, ναι, η δικαιοσύνη βασιλεύει», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αντώνης Διαματάρης.

Μήνυμα της «Καθημερινής» στο Μαξίμου για τις υποκλοπές

 

Την εξάντληση κάθε θεσμικής οδού για την άμεση διαλεύκανση των δημοσιευμάτων για τα πρόσωπα που παρακολουθούνται ζητά η «Καθημερινή».

Αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν στη λίστα των παρακολουθήσεων τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας, Χρήστο Αγραφιώτη, αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας, Αλέξη Παπαχελά.

Γράφει η «Καθημερινή» σήμερα, αποστέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου:

«Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αναφερθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου καθώς και του διευθυντή της «Καθημερινής». Θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές θα εξαντληθεί κάθε θεσμική οδός για την άμεση διαλεύκανση και αυτών των ισχυρισμών. Η «Κ» έχει άλλωστε από καιρό επισημάνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθεί η δημοκρατία μας είτε από υπαρκτές απειλές είτε από ανυπόστατες πληροφορίες».

Παραιτήθηκε από διευθυντής του «Βήματος» ο Αντώνης Καρακούσης

Παραιτήθηκε από διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα» ο Αντώνης Καρακούσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που έχει δικαίωμα συνταξιοδότησης, φέρεται να είχε υποβάλλει την παραίτησή του από την περασμένη εβδομάδα, αλλά περίμενε τις οριστικές αποφάσεις του εκδότη.

Την Κυριακή που μας πέρασε, μάλιστα, είχε επιλέξει να γράψει άρθρο με τίτλο «Πόσο έτοιμη είναι η κεντροαριστερά να κυβερνήσει;», αναφέροντας «Παρασκηνιακές συνομιλίες μεταξύ στελεχών των αντιπολιτευόμενων κομμάτων για την οικοδόμηση εναλλακτικής πρότασης κεντροαριστερής κατεύθυνσης».

Τη διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαντέλας, παραμένοντας παράλληλα και διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα».

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Χωρίς αποτελέσματα η επίσκεψη Ντόρας στον Καραμανλή

 

Χωρίς αποτελέσματα ήταν η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στην Κυριακού Παναγή στο Κολωνάκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμμένει στις θέσεις του για τις υποκλοπές και όχι μόνο, με αποτέλεσμα το χάσμα με το Μαξίμου να μην κλείνει. Η δε Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης είχε ζητήσει τη συνάντηση ως «παλιά φίλη και συνεργάτιδα» και όχι, πάντως, ως απεσταλμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Μαξίμου, άλλωστε, φέρεται να το απασχολεί περισσότερο το εάν ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, καθώς τυχόν απόφασή του να μην κατέβει θα είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός επιθυμεί ο Κώστας Καραμανλής να είναι υποψήφιος, σε περίπτωση ωστόσο που αυτό δεν συμβεί επιθυμεί μια «καθαρή δήλωση στήριξης» από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος ούτως ή άλλως λειτουργεί πάντα με παραταξιακό πνεύμα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει λάβει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις.

Το ενδιαφέρον του Μαξίμου, πάντως, στρέφεται στη Λάρισα, όπου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου παρουσιάζεται το βιβλίο του Μανόλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (Εκδόσεις «Λιβάνη»), όπου θα παραβρεθεί ο Κώστας Καραμανλής. Οι ανησυχίες είναι μήπως και λάβει το λόγο, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Ούτως ή άλλως, η για πολλούς η παρουσία του είναι το μήνυμα…

Ποιον «έφαγαν» στο Μαξίμου για «μια καρδούλα κόκκινη»; Τι γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στα «Νέα»

 

Αρκούσε η αποστολή μιας… καρδούλας σε τηλεπερσόνα για να περιθωριοποιηθεί από το Μαξίμου και στον επόμενο ανασχηματισμό να αλλάξει υπουργείο; Και έχει σχέση αυτό με το Predator, που παρακολουθούσε και τι γινόταν γύρω από το πρωθυπουργικό γραφείο;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου σήμερα στα «Νέα του Σαββατοκύριακου» είναι αποκαλυπτικό, έστω και αν «φωτογραφίζει» τα κύρια πρόσωπα της ιστορίας.

Γράφει, λοιπόν, ο Γ. Παπαχρήστος στα δυο πρώτα σχόλια στη στήλη του «Στίγμα»:

«Και οι τοίχοι έχουν αφτιά»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δραστηριότητα του παράκεντρου εξουσίας το οποίο λειτούργησε με την ανοχή τουλάχιστον (για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορεί) του κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη, έβαλε στο στόχαστρο κόσμο και κοσμάκη και διαχειρίστηκε πληροφορίες κατά το δοκούν. Και πάντα με την κλασική σε αυτές τις περιπτώσεις μέθοδο – φουσκώνω, πασπαλίζω με μπόλικη διαστρέβλωση, βάζω και μερικές δόσεις παραμύθι από αυτό το καλό με τους δράκους και το σερβίρω πάνω σε πιατέλα με την ένδειξη «έγκυρο»! Όσοι γνωρίζουν τα ενδότερα των έσω μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Θα αναφέρω ενδεικτικά μερικά ονόματα. Νίκος Δένδιας, Γιώργος Γεραπετρίτης, Θόδωρος Λιβάνιος, Γιώργος Μυλωνάκης, Άκης Σκέρτσος, ο Δημήτρης Μητρόπουλος και η Τέλη Πελώνη οι φίλοι μου, κι από κοντά κάτι σύμβουλοι, κάτι ιδιαίτερες. Ξαφνικά βρίσκονταν μπροστά σε ένα απίστευτο κλίμα εχθρότητας και καχυποψίας μη μπορώντας να καταλάβουν σε τι οφείλεται. Μερικοί απομακρύνθηκαν εκόντες άκοντες. Άλλοι με «ρετσινιές». Όλοι έμεναν με την απορία σε τι σφάλμα έχουν υποπέσει και γιατί αυτή η συμπεριφορά. Ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε να έχει απολύτως τυπικές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό, επειδή το «συστηματάκι» που δούλευε το Predator φρόντισε να διαβιβάσει αρμοδίως ότι «ο Δένδιας έχει προσωπική ατζέντα» και πως «υπάρχουν και στοιχεία»… Το πράγμα από κάποια στιγμή και πέρα είχε ξεφύγει εντελώς! Σε αδιανόητο βαθμό. Η συνηθέστερη ατάκα που «έπαιζε» επί Γρηγόρη στο Μαξίμου ήταν «μη μιλάς, και οι τοίχοι έχουν αφτιά»…

Τον «έφαγε» μια καρδούλα κόκκινη

Ένας πάντως από αυτούς την πάτησε εξαιτίας ενός emoji!! Απίστευτο; Κι όμως. Ο φουκαράς αυτός είχε την άτυχη ιδέα να εκφράσει τη συμπάθειά του προς γνωστή τηλεπερσόνα με μια κόκκινη καρδούλα. Ανιδιοτελή συμπάθεια. Επειδή εντυπωσιάστηκε από κάτι που εξέφρασε κάπου η τηλεπερσόνα. Του είχε διαφύγει εντελώς ότι η τηλεπερσόνα ανήκε στον στενό, πιο στενό δεν γίνεται, κύκλο του φίλου Γρηγόρη. «Δεν ασχολούμαι με αυτά, ρε παιδιά», δικαιολογήθηκε αργότερα, αφού είχε βρεθεί στο κενό και του είπαν το κλασικό «δεν ήξερες, δεν ρώταγες;». Την έστειλε την καρδούλα, αλλά προφανώς αγνοούσε ότι το Predator δεν «ακούει» μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες ή ό,τι λέγεται στον περιβάλλοντα χώρο. Καταγράφει και μηνύματα. Φωτογραφίες, βίντεο. Ακόμη και emoji! «Τα πάντα όλα», που έλεγε και ο μακαρίτης ο Νικόλας Αλέφαντος! Στάλθηκε η καρδούλα, την επομένη (!!) κιόλας προκλήθηκε τσουνάμι τεράστιων διαστάσεων. Κύματα ζηλοφθονίας κατέκλυσαν το Μαξίμου. Σάρωσαν, όπως ήταν φυσικό, και τον plus size αποστολέα. Ο άνθρωπος άρχισε να αποκόπτεται σταδιακά από συσκέψεις και εσωτερική πληροφόρηση. Σε κάθε του βήμα συναντούσε ένα κλίμα εχθρικό. Του γύριζαν την πλάτη, ακόμη και αυτοί που δεν θα έπρεπε. Χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Μόνο μετά τον επόμενο ανασχηματισμό και αφού πήρε φύλλο πορείας για άλλο υπουργείο, κατάλαβε τι πραγματικά είχε μεσολαβήσει. Τον «έφαγε» μια καρδούλα κόκκινη. 

Απρόσεκτος…

Κύκλο συναντήσεων με τους …υπουργούς ξεκινά η Βάνα Μπάρμπα!

 

Να, λοιπόν, που είχε άμεσα αποτελέσματα η συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον πρωθυπουργό, καθώς θα συναντηθεί και με … υπουργούς!

«Στις 23 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, που αφορούν στον πολιτισμό αλλά και στον απόδημο Ελληνισμό», δηλώνει η ηθοποιός στα «Παραπολιτικά» και τη συνάδελφο Σπυριδούλα Τριάντου. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτήν τη συνάντηση, για την άμεση ανταπόκριση και για το ότι θα πάρει σάρκα και οστά ένα δικό μου όραμα… Θέλω να βοηθήσω, θα το κάνω και είμαι ευγνώμων για όποιον τάσσεται υπέρ των στόχων μου για την εξαγωγή του λαμπρού ελληνικού πολιτισμού μας»!

Πέραν των …προγραμματικών της δηλώσεων, η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής με κανένα κόμμα, ενώ για τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου λέει: «Υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, αλλά και ταχύτητα»!

Πώς θα το σχολίαζε ο θυμόσοφος Βύρων Πολύδωρας; 

«Πάρ' τ' αυγό και κούρευτο»!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παρακολουθούσες και τον Διευθυντή Εξοπλισμών! - Γιατί;

 

Τα πυρά Τσίπρα κατά του πρωθυπουργού ήταν συνεχόμενα σήμερα στην Βουλή.

Αναφερόμενος στους εξοπλισμούς ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: 

«Φάνηκε να τον τάραξε η γνωστή και πολλές φορές διατυπωμένη θέση μας, ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να δαπανά 14 δις για εξοπλισμούς τη τελευταία διετία και ούτε ένα ευρώ να μην πηγαίνει για την ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Αναρωτιέται τι είναι αυτό που τον τάραξε και δεν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθεί μαζί μου. Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν και οι αποκαλύψεις ότι ανάμεσα στα θύματα των υποκλοπών βρίσκεται και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, αντιναύαρχος Α. Αλεξόπουλος. Και αναρωτιέμαι τόσο εγώ όσο και ο κάθε πολίτης που παρακολουθεί εμβρόντητος τις αποκαλύψεις. Είναι ο διευθυντής εξοπλισμών υπό παρακολούθηση; Είναι σε θέση ο πρωθυπουργός να το διαψεύσει; Θα ζητήσει από την ΑΔΑΕ να μας διαφωτίσει αν και αυτόν τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ του Κοντολέοντα; Διότι εδώ δεν πρόκειται για ένα ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης. Η χώρα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά στο παρελθόν τέτοιες ιστορίες, είναι υποχρέωση να δοθούν άμεσα συγκεκριμένες απαντήσεις».

Μήπως «υπέκλεψαν» και την εκλογή αρχηγού της ΝΔ;

 

Επειδή το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμη δεν έχει φτάσει στα πιο ουσιαστικά του επεισόδια και πολλά αναμένονται στα «προσεχώς», υπάρχουν και κάποια ερωτήματα που προς το παρόν τίθενται ακροθιγώς.

Ένα απ’ αυτά αφορά στην περίφημη εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στη θέση του αρχηγού της ΝΔ, η οποία όπως θυμόμαστε διεξήχθη σε δυο φάσεις.

Την πρώτη Κυριακή «κράσαρε» το ηλεκτρονικό σύστημα και οι εκλογές αναβλήθηκαν για έναν μήνα. Πώς έγινε αυτό το πρωτοφανές και ανεπανάληπτο «ατύχημα» δεν διακριβώθηκε ποτέ. Ούτε δόθηκε κάποια τεκμηριωμένη απόδειξη.

Όσοι γνωρίζουν τα νεοδημοκρατικά δρώμενα, συμφωνούν ότι η παράταση που δόθηκε βοήθησε αποφασιστικά στην ενίσχυση της επιρροής του Κ. Μητσοτάκη και την επιτυχία του να μπει στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Β. Μεϊμαράκη.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι απλό. Υπήρχε από το 2015 η «παρέα των υποκλοπών», έστω σε διαφορετική μορφή και άλλη κλίμακα απ’ αυτήν που «θαυμάζουμε» σήμερα;

Και αν η απάντηση είναι καταφατική, μπορεί να έχει σχέση με το «κρασάρισμα» της ηλεκτρονικής διαδικασίας την πρώτη Κυριακή των εκλογών;

Απαντήσεις, προσεχώς…

Με… ΝΟΚΙΑ 3310 στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Τασούλας

 

Την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν λέει να κοπάσει, με τα δημοσιεύματα να θέλουν υπό παρακολούθηση κι αρκετά κυβερνητικά στελέχη, ο Κωνσταντίνος Τασούλας εμφανίστηκε στη Βουλή με κινητό που δεν έχει internet.

Ο πρόεδρος της Βουλής κάθισε στην πρώτη σειρά των βουλευτικών εδράνων έχοντας δίπλα του ένα… NOKIA 3310.

Το εν λόγω κινητό δεν συγκαταλέγεται, φυσικά, στην κατηγορία των smartphones και έτσι αποφεύγεται ή τέλος πάντων ελαχιστοποιείται η πιθανότητα παρακολούθησής του.

Πρόκειται για το ανανεωμένο ιστορικό NOKIA 3310 που είχε βγει το 2000, το οποίο λίγο πολύ είναι το ίδιο, ενώ διαθέτει κι αυτό το γνωστό σε όλους παιχνίδι «φιδάκι».

Τα πυραυλάκια, οι νταραβεριτζήδες και ο μονοφαγάς!


Με πυραυλάκια ισραηλινής προέλευσης προσπαθούν νταραβεριτζήδες με «λευκά κολάρα» να καθαρίσουν το πεδίο στο υπουργείο Άμυνας για να προλάβουν και εκείνοι να κάνουν κάποιες τελευταίες αρπαχτές.

Κινδυνεύουν να πάνε όλοι φυλακή! Πρώτον γιατί δεν ξέρουν την δουλειά. Δεύτερον μιλάνε πολύ και έχουν βρωμίσει την αγορά. Τρίτον γιατί εδώ και ενάμισι χρόνο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασχολείται προσωπικά ο «μονοφαγάς» που ως γνωστό δεν αφήνει τρίμμα να πέσει χάμω, γι' αυτό και με εντολή του είχε μπλοκάρει τις διαδικασίες μέχρι να ξαναβγεί ο φίλος του.

Είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

Η υποψία των βαρόνων της ΝΔ

Βαρόνοι της ΝΔ θεωρούν ότι το σύστημα των υποκλοπών είχε στηθεί αρχές του 2013 για ιδίαν (οικογενειακή) χρήση.

Το 2015 χρησιμοποιήθηκε ευρύτερα κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, εν συνεχεία για την παρακολούθηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα (τηλεφωνική υποκλοπή Τσίπρα το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και φωτογραφικό υλικό από το σκάφος της Παναγοπούλου) και μετέπειτα για το εσωτερικό της παρούσας κυβέρνησης.

Τώρα μετά την αποκάλυψη του εύρους των υποκλοπών οι βαρόνοι της ΝΔ συνδέουν πράγματα και γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας, εξάγουν συμπεράσματα και εδραιώνουν την πεποίθηση ότι ο «κοριός» ήταν διαρκώς δίπλα τους γι' αυτό μεθοδεύουν την οριστική απαλλαγή τους από αυτόν…

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η κυβέρνηση αγόρασε το Predator έναντι 7 εκατ. ευρώ - Το πήρε μετά τις εκλογές

 

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις που συνδέουν άμεσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του με το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων  Predator. 

Το Inside Story και οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Ελίζα Τριανταφύλλου, κάνουν μια αποκάλυψη - «βόμβα» καθώς αναφέρουν ότι το Predator αγοράστηκε από την κυβέρνηση έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ και η σχετική σύμβαση «κρύφτηκε» μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ, πολιτικός και διοικητικός επικεφαλής της οποίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα εγκαταστάθηκε και λειτουργούσε σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση

Όπως αναφέρεται στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «Στην Αγία Παρασκευή, σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση, εγκαταστάθηκε –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inside story– το σύστημα παράνομης παρακολούθησης Predator της Intellexa. Η αγορά του κόστισε στην ελληνική πλευρά 7 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα το κόστος για δέκα στόχους τον μήνα, που εναλλάσσονται, είναι στα 150.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αγορά του συστήματος “κρύφτηκε” μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ».

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...