Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Άφθονο γέλιο προσέφερε ο Λιάγκας για να δικαιολογήσει τη fake γιαγιά Κασσελάκη

 

Το «τερμάτισε» ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος διασύρθηκε δημοσιογραφικά στο πανελλήνιο για την πατάτα με την fake γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σήμερα το πρωί, μία ημέρα μετά την συνέντευξη με την υποτιθέμενη γιαγιά και το σάλο που προκλήθηκε, προκαλώντας ταυτόχρονα γέλιο στα social media και κυρίως το Twitter, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την πατάτα, ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο τα έκανε χειρότερα, αλλά προσέφερε και ακόμα περισσότερο γέλιο.

Καταρχάς, ισχυρίστηκε ότι οι συνεργάτες του έκαναν λάθος -και μάλιστα είπε τους επίπληξε- καθώς η γιαγιά δεν ήταν γιαγιά, αλλά… μακρινή γιαγιά. Τώρα, βέβαια τι θα πει ο όρος μακρινή γιαγιά, μόνο ο Λιάγκας ξέρει… «Είναι μια υπαρκτή, μακρινή συγγενής, που δεν τη γνωρίζει ο Κασσελάκης» – μια από το χωριό σαν να λέμε, δεν την ξέρετε εσείς.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά εκεί στην πλευρά Κασσελάκη και μετά ο Γιώργος Λιάγκας, είδε το… όνειρο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ψάχνει ανθρώπους να τον γλείφουν πατόκορφα». «Αν ψάχνετε τέτοιους, σε εμένα δεν θα τους βρει», είπε … για να συμπληρώσει ότι «ξεδόντιασμα δεν υπέστη ο ίδιος, γιατί έχει όλα τα δόντια του», αναφερόμενος φυσικά στην προ ημερών έκφραση που υιοθέτησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε μία προεκλογική συζήτηση με ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, παρότρυνε την πλευρά Κασσελάκη, να το αντιμετωπίσει με .. χιούμορ. Σίγουρα γελάει το Twitter με τον Λιάγκα, δεν ξέρουμε αν γελάει και με τη fake γιαγιά ενός βαμμένου γαλάζιου υποτιθέμενου δημοσιογράφου.

Ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός του Λιάγκα για την γιαγιά Κασσελάκη που δεν ήταν τελικά γιαγιά αλλά μια μακρινή κ άγνωστη στον Στέφανο γιαγιά 🤡. Δηλ ομολογεί ότι κάνει «ρεπορτάζ» με ανταλλάγματα…σιοκολατάκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...