Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν βρίσκουν εισηγητή στη ΝΔ για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία!!!

 


Εκτός από τη “βομβα” Σαμαρά, που σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας “Παρόν” έχει διαμηνύσει υπό τη μορφή τελεσιγράφου διεμήνυσε προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα τρία Μνημόνια συνεργασίας της Αθήνας με τα Σκόπια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ακόμη πρόβλημα σχετικά με την κύρωση των συγκεκριμένων συμφωνιών, η οποία αναβλήθηκε επ’ αόριστον από τη Βουλή.

Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, “εκτός από τον προβληματισμό για την ψηφοφορία και το πώς θα κινηθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας που είχαν βγει στα κάγκελα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει ένας ακόμα προβληματισμός.

Ποιος θα είναι ο εισηγητής εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς δεν υπάρχουν πρόθυμοι. Κι εκτός των άλλων πρέπει να είναι πρόσωπο που στο παρελθόν δεν έχει κάνει δηλώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την αντιπολίτευση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...