Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τα “ζώα μου αργά” στον ΕΟΔΥ: Βγάζουν μηδέν κρούσματα στη Φθιώτιδα ενώ επιβεβαιώθηκαν 2 στην Αταλάντη! Κάνει μόνος του ο δήμος ιχνηλάτηση…


Χωρίς κρούσματα βγήκε η Φθιώτιδα στο ενημερωτικό του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο από νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει το αποτέλεσμα από δύο τεστ που έγιναν στο στενό περιβάλλον του 42χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει κατάστημα στην Αταλάντη και διαγνώσθηκε θετικός στην covid-19, επισημαίνει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.
Πρόκειται για τη γυναίκα του και τον υπάλληλο που έχει στο μαγαζί που διατηρεί που βγήκαν και οι δύο θετικοί στον νέο κορωνοϊό.
Παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση μέσω του Πανεπιστημιακού της Λάρισας έγινε από νωρίς, εντούτοις δεν συμπεριελήφθησαν στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού που είναι υπεύθυνος για να ενημερώσει την Πολιτική Προστασία για τις ενέργειες ιχνηλάτησης.
Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι το Κέντρο Υγείας Αταλάντης που έλαβε και τα δείγματα ενημέρωσε άμεσα την Περιφέρεια και το Δήμο Λοκρών και με δικές τους δυνάμεις προσπάθησαν να ολοκληρώσουν την ιχνηλάτηση και να θέσουν σε καραντίνα όλο το στενό κύκλο του 42χρονου.
Η ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών:
«Από τα δείγματα που ελέγχθηκαν από τις επαφές του κατοίκου Αταλάντης, υπήκοου Ασιατικής χώρας, διαγνώσθηκε θετική η σύζυγος του και ένας εργαζόμενος στο κατάστημα του. Όλοι τους βρίσκονται ήδη σε καραντίνα από τις 2 Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους να εφαρμόσουν μέτρα προστασίας και σε περίπτωση που εμφανίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας να απευθυνθούν στις δημόσιες δομές υγείας».
το είδαμε στο topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...