Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Η κ. Γκάγκα δεν απέχει πολύ από τις ακραίες αντιλήψεις του συνοδοιπόρου της κ. Πλεύρη

 

Η κ. Γκάγκα είχε την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος της. Λάθος που αφορούσε στην άρνησή της να αναπέμψει τη μισογύνικη απόφαση του Συμβουλίου Κρίσης για γιατρό, την οποία επαίνεσε μεν για την αξιοσύνη της, εντέλει όμως την απέκλεισε επειδή είναι μητέρα δύο παιδιών. Εξάλλου οι υπουργοί Υγείας κάνουν δεκάδες αναπομπές για ήσσονος σημασίας ζητήματα, χωρίς να σημαίνει πως προδικάζουν και τη νέα απόφαση του Συμβουλίου.

Όμως η κ. Γκάγκα αρχικά δήλωσε πως θα διερευνήσει την απόφαση, τη δική της δηλαδή απόφαση, υπονοώντας πως υπέγραψε χωρίς να δει τι υπογράφει. Και στη συνέχεια υπεισήλθε στην ουσία, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει πως η κ. Γκάγκα δεν απέχει πολύ (ίσως και καθόλου) από τις ακραίες αντιλήψεις του συνοδοιπόρου της κ. Πλεύρη. Το επόμενο διάστημα θα δούμε τους δύο να συναγωνίζονται στην αναλγησία, τη μισαλλοδοξία και, κυρίως, στην προσπάθεια κατεδάφισης του ΕΣΥ, ώστε ν’ ανοίξουν άνετο και άπλετο χώρο στα συμφέροντα των κλινικαρχών και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Αυτών ακριβώς που τους υπέδειξαν και τους ανέδειξαν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...