Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τον Κικίλια «παίρνει πόδι» και ο Αρκουμανέας από το υπουργείο Υγείας

 

Ξεκαθάρισμα γίνεται όπως φαίνεται, στο υπουργείο Υγείας μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Κικίλια.

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Κουρτάκης στο site powergame.gr, το κλίμα ξαφνικά έγινε βαρύ και για τον στενό φίλο και συνεργάτη του Β. Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα, αφού μέσα στη βδομάδα αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, όπως πληροφορεί ο Όμιλος Κουρτάκη, περίμενε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα για να αποχωρήσει, καθώς αντιλαμβανόταν δυσκολίες που υπήρχαν στη συνεργασία του με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως μάλλον ο στενός του φίλος, Β. Κικίλιας σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Π. Αρκουμανέα στο υπουργείο Τουρισμού. «Άλλωστε διαθέτει και μια σχετική εμπειρία, αφού ως συνεργάτης του Νικήτα Κακλαμάνη (όταν ήταν δήμαρχος), ο Αρκουμανέας είχε ασχοληθεί με το τουριστικό προϊόν της πρωτεύουσας», τονίζει ο Όμιλος Κουρτάκη.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συνεργασία του με τη νέα ηγεσία του υπουργείου. Από αξιόπιστη πηγή πληροφορούμαι ότι ο στενός φίλος του Βασίλη Κικίλια, έχει καταλήξει εδώ και μέρες στη σχετική απόφαση, απλώς περίμενε να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα για να την «καταθέσει» στον υπουργό του.

Από την πλευρά του, ο κ. Πλεύρης έχει ενημερωθεί σχετικώς και φαίνεται να περιμένει στο γραφείο του τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ, προκειμένου να υπάρξει ήπια αποχώρηση. Από κει και πέρα, φημολογείται ήδη ότι ο Αρκουμανέας, είναι ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται να αξιοποιήσει ο νέος υπουργός Τουρισμού. Άλλωστε, διαθέτει και μια σχετική εμπειρία, αφού ως συνεργάτης του Νικήτα Κακλαμάνη (όταν ήταν δήμαρχος), ο Αρκουμανέας είχε ασχοληθεί με το τουριστικό προϊόν της πρωτεύουσας.

Εκτός από τον Αρκουμανέα κατά το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και η διαδικασία της επαναξιολόγησης των διοικητών όλων των κρατικών νοσοκομείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...