Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπρώχνει ΑμΕΑ για να μπει πρώτο πλάνο

 

Ένα πραγματικά σοκαριστικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, για το DUODAY…

Στις 19 Νοεμβρίου (Παρασκευή), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύτηκε σε όλες του τις δραστηριότητες από τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη. Έτσι καθιερώθηκε και στην Ελλάδα ο θεσμός DUODAY.

Ο θεσμός έχει καθιερωθεί σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου για μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτόν, από τον Πρωθυπουργό έως τον απλό πολίτη, ο καθένας παίρνει ένα πολίτη ΑμεΑ στο γραφείο, ή στην εργασία του ή προσφέρεται να βοηθήσει στις δραστηριότητες μιας οικογένειας, με στόχο να καταδειχθεί πως οι συνάνθρωποί μας ΑμεΑ, είναι ίσοι στο δικαίωμα της εργασίας, αλλά και στην καθημερινότητα όπως όλοι μας.

Αυτό έγινε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή που πέρασε, ημέρα κατά την οποία συνοδεύτηκε από το πρωί από τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη,

Εντύπωση ωστόσο, πέραν της προπαγανδιστικής χρήσης του θεσμού, μας κάνει ένα τμήμα που «κόπηκε» από πολλά βίντεο.

Ήταν η στιγμή που και οι δύο φτάνουν στο Προεδρικό Μέγαρο και πλησιάζουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να χαιρετήσουν.

Εκεί σε αργή κίνηση φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπρώχνει με το δεξί του χέρι τον Κωνσταντίνο Ρόζη για να τον απομακρύνει ώστε ο πρωθυπουργός να χαιρετήσει την κυρία Σακελλαροπούλου πρώτος.

Η κίνηση φαίνεται λιγότερο αλλά αρκετά καλά στο δεύτερο βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Εννοείται πως αυτή η «μεσαιωνική» κίνηση -και αχρείαστη- του πρωθυπουργού (παρά τα διάφορα βίντεο προπαγάνδας που κυκλοφόρησαν) σχολιάστηκε αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα.

Για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός χρειάστηκε να τον σπρώξει και τι πράγματι θα άλλαζε αν δεν το είχε κάνει;

Αλήθεια, ο πρωθυπουργός διαισθάνεται ακριβώς τα μηνύματα ή κάνει μόνον ό,τι του πουν οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι και τα θαλασσώνει με την πρώτη ευκαιρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας

  Ευθέως έθεσε θέμα αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας τόσο για την επιστολική ψήφο όσο και συνολικά για την Επικράτεια, μετά την εμπλοκή...